Marr?dh?nia seksuale mund t? jet? nj? nga momentet m? t? bukura q? lidh nj? çift, por megjithat? vazhdon ende t? ket? disa rregulla t? cilat n?se nuk zbatohen nuk zgjasin k?naq?sin? dhe nuk tregojn? se sa i mir? jeni n? t?.

Ka disa raste q? sado q? çifti ?sht? i dashuruar dhe ka kimi t? suksesshme, edhe n? krevat, ndodh diçka, nj? l?vizje gabim dhe gjithçka hidhet n? er?. Kjo ndodh nga t? dyja pal?t.

M? posht? do t? gjeni kat?r veprime t? cilat ?sht? mir? t’i shmangni pas aktit seksual, sepse shum? thjesht mund t? shkat?rrojn? n? moment çastet magjike q? kaluat pak m? par?.

Fillojm?:

Mos flini menj?her?. Ok, t? gjith? lodhen, por çfar? ju kushton nj? p?rqafim, dy fjal? t? ?mbla dhe gjum? n? krah t? nj?ri-tjetrit?

Mos ikni me vrap n? tualet. Seksi nuk ?sht? i pist?, p?rveç rasteve kur ju vet? e d?shironi t? till?. Ndaj q?ndroni edhe gjysm? ore m? shum? n? krevat. Gjithçka pastrohet, pa merak.

Mos e prekni telefonin me dor?. T? thoni shyqyr q? po shijoni diçka. Gj?rat e telefonit mund t? presin, ajo ose ai q? ke n? krah mbase jo.

Mendoni mir? çfar? dhe si do hani. Mos i lini tjetrit p?rshtypjen se femra apo mashkulli me t? cilin kryen marr?dh?nie pak m? par? po vdiste p?r t? ngr?n? dhe nuk e kishte mendjen aspak n? at? q? po b?nte.