Është vërtet e vështirë që gjatë ditëve të nxehta të verës të shkosh në punë e veshur sipas kodit etik të çdo profesioni. Por disa gjëra janë të ndaluara dhe duhet t’i pranojmë. Ka disa rroba që janë vetëm për t’u veshur në plazh dhe në asnjë mënyrë në ambientet e punës. Karen Smith, kuruesi i imazhit pranës BBC, pas një reportazhi doli në konkluzionin se pesë janë rrobat që nuk lejohet të vishen në zyrë.

Shapkat me gisht

Bluzë me jakë V shumë të hapur (sidomos për meshkujt)

Xhinse të shkurta

Bluza strapless

Syze dielli