Më në fund, mbërriti edhe ajo që njihet si periudha më e bukur e vitit. Festat e fundvitit, pema, dritat, zbukurimet e gjithçka tjetër sjell një atmosferë të ngrohtë, që nuk ka fëmijë e të rritur që nuk e bën për vete. Ndërsa dhe pak ditë na ndajnë nga muaji dhjetor, të gjithë kemi filluar të imagjinojmë si do të zbukurojmë ambientin ku jetojmë apo punojmë. Prandaj Class Events ka menduar për t’jua bërë punën më të thjeshtë dhe për t’ju ngrohur zemrat në këto ditë festash.

Risia që sjell Class këtë vit është dekorimi i ambienteve që dëshironi, duke filluar nga zyra, shtëpia, shkallët, tavolinat, ambientet e jashtme, të brendshme, vitrinat e bizneseve e deri te zbukurimi i pemës së Vitit të Ri dhe gjithçka tjetër që dëshironi.

Mund të zgjidhni nga dekoret minimaliste, ato që bien më shumë në sy dhe çdo lloj dekori tjetër që përshtatet me ambientin tuaj.

Festat nuk janë njësoj pa prekjen e Class Events!

Nëse dëshironi magjinë e dritave dhe festave në shtëpinë tuaj, kontaktoni numrin e telefonit: +355 69 600 9697

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS by Alketa Vejsiu (@classav_events)