Shumica e gjërave janë më të kënaqshme kur bëhen me një person tjetër. Sidomos ushtrimet fizike. Sapo kemi kaluar Shën Valentinin, prandaj ku ka më mirë se këto ushtrime t’i bësh pikërisht me personin që do?!

Ja kush janë 11 ushtrime të cilat mund t’i realizoni të dy:

1. Hedhje dhe squat të lehta

Përsëritini 20 herë

2. Pompa dhe “toke”

Përsëritini 10 herë me njërën dorë dhe 10 herë me dorën tjetër

3. Mbështetje në mur dhe ushtrime tricepshi

3 raunde nga 20 sekonda secili

4. Hedhje me duar të kapura

Filloni me 20 hedhje, përsëritini edhe një herë

5. Hedhje të larta dhe “toke”

Fillojeni me 10 hedhje nga një anë dhe 10 nga ana tjetër

6. Pompa me mbajtje në kofshë

Secili nga 10 pompa

7. Tos këmbësh dhe puthje

Secili nga 10 ngritje këmbësh (tos)

8. Ulje në karrige me duar të kapura

Fillojeni me 20 copë

9. Ngjitje mali dhe ulje në mur

Fillojeni me nga tre raunde nga 30 sec secili, më pas 60 sec dhe në fund 90 sec.

10. Ngritje anësore duke kapur duart

Filloni me 30 sec dhe ndërroni krahun e këmbës

11. Zemra në çift

Formoni gjysmë zemre me këmbët 10 herë dhe pas ndërroni krahun