Not only ready for standard and quality, but also to stay close to social causes. Smeg, recently, has organized a symbolic campaign with a rather special product.

The talented Albanian artist, Markel Capo, has joined this initiative, with dedication and tireless work, realizing a painting in the refrigerator # FAB28, inspired in the streets of Gjirokastra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SMEG Albania Official (@ smeg.al)

That work of art that was created, came out at the auction 'A Unique Masterpiece, in Symbolic Form, at the grand opening of mk | hotel Tirana , whose buyer was Elisabeth Linder.

Të gjitha të ardhurat nga shitja e këtij produkti, shkuan për fondacionin Down Syndrome Albania.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SMEG Albania Official (@smeg.al)

“Mesazhi që ne duam të përcjellim është shumë herë më i madh se vlera: ne të gjithë së bashku duhet të tregojmë të njëjtin përkushtim, të ruajmë dhe rifreskojmë vazhdimisht kromozomin më të bukur, KROMOZOMIN E DASHURISË.” – është shprehur Klodian Sulejmani, një nga përfaqësuesit e kompanisë Smeg.

Frigoriferi #FAB28, i cili është i pikturuar me mjeshtëri, tashmë është një vepër arti që përveç të bukurës, mbart traditë dhe dashuri.

Smeg's designs, so unique, relate to a lifestyle. Prices may be higher than your average home appliance, but Smeg is for those who value quality. In order to suit different tastes, Smeg products come in a wide range of colors to match any layout of your kitchen.