Të paktën një palë xhinse të mira të gjithë duhet t'i kenë në gardërobën e tyre. Me një model të thjeshtë, ato mund të bëhen të pandara në përditshmëri për shkak të dizajnit të tyre të përjetshëm dhe të mundësojnë një kombinim të pamjeve të ndryshme.

Kur zgjidhni një palë xhinse të mira, duhet të largoheni nga tendencat e shpejta që ndoshta do të vjetërohen shpejt. Zgjidhni kryesisht modele që favorizojnë xhinset në tonin e tyre natyral. Pa grisje apo zbukurime metalike - sa më të thjeshta, duken edhe më elegante në këtë rast.

Më poshtë, mund të shikoni 3 stile xhinsesh që meritojnë hapësirë në dollapin tuaj!

Xhinse me prerje të drejtë

Xhinse me shtrat të lartë

Xhinse të gjera nga fundi