Shumica prej nesh mundohet të kuptojë gjithmonë se çfarë pëlqejnë meshkujt gjatë marrëdhënieve seksuale, në mënyrë që t'u plotësojnë atyre çdo dëshirë. Por ndonjëherë ato harrojnë se edhe pas seksit ka gjëra që ata pëlqejnë. Por vajza, nuk mbyllet çdo gjë me seksin. Më poshtë mund të lexoni disa gjëra që meshkujt preferojnë, pas kanë kryer marrëdhënie.

Të bëni dush së bashku

Pas marrëdhënieve seksuale, dëshira e meshkujve është që ju të bëni një dush me ata. Mos e refuzoni, por plotësojani këtë dëshirë.

T'i bëni masazh

Marrëdhëniet seksuale, edhe pse të japin kënaqësi, mund të jenë të lodhshme. Kështu që një masazh për partnerin tuaj, do e gëzonte atë pa masë.

Bëni komplimente

Edhe pse meshkujt, ndryshe nga femrat, nuk preferojnë shumë komplimentet, pas seksit ata i kanë të domosdoshme dy fjalë të mira nga ju.

Të ndezin cigare

Edhe ky veprim është i zakonshëm dhe i përhershëm pë duhanpirësit. Shumica prej tyre dëshmojnë se një cigare pas seksit është 'vërtet e shijshme'.