Ylli i radhës i veshur nga Valdrin Sahiti ishte Rita Ora. Këngëtarja shqiptare mbajti një koncert mbrëmë në Tiranë dhe Sheshi Skënderbej u vesh me ngjyrat kuq e zi. Po ashtu, edhe Rita u vesh me të njëjtat ngjyra dhe Valdrin Sahiti bëri një punë fantastike duke ndërthurur shqiponjën dykrenare në veshjen e Ritës.

Poshtë ajo mbante veshur një body me detaje tyli dhe gurësh vezullues, ndërsa sipër një pelerinë me kapuç kuq e zi dhe me shqiponjën në pjesën e fundit.

Dhe siç mund të shihet, rezultati ishte mbresëlënës!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V A L D R I N S A H I T I (@valdrinsahitiofficial)