Horoskopi mund të zbulojë shumë për secilin nga ne. Edhe sa i përket shtratit: disa shenja janë më pasionante, të tjera më pak. Që nga kohët e lashta, njerëzit në natyrë kishin dalluar katër elementë kryesorë; zjarrin, ajrin, ujin dhe tokën. Këto janë elementë që vendosin harmoninë edhe në seks. Në shtrat, vështirë e kanë të përshtaten shenjat e zjarrit, të tokës, të ajrit dhe të ujit. Shenjat e tokës, kurrë nuk marrin iniciativë, ndryshe nga ato të ujit që udhëhiqen nga emocionet.

Po si i ka raportet në shtrat Akrepi?

Akrepi është shenja më seksuale se të gjitha shenjat e tjera. Për shumë njerëz, kjo shenjë është dashnori ideal. Akrepi, nganjëherë i përdor njerëzit vetëm për seks. Shenja e Akrepit në astrologji me kalimin e kohës është shndërruar në sinonim për seks cilësor. Akrepat kanë një personalitet magnetik, janë të papërmbajtshëm dhe nganjëherë humbin ndjenjën emocionale. Është shumë e vështirë që ta bëni për vete dhe të joshni një Akrep, sepse Akrepi është i lindur vetëm për të joshur prenë e vet.