Kylie Jenner po e mban ende të fshehtë emrin e vërtetë të djalit të saj.

Ajo zbuloi në finalen e sezonit 2 të "The Kardashians" se ndërsa ka zgjedhur një emër të ri për djalin e saj 9-muajsh, emri zyrtar është ende Wolf në certifikatën e lindjes.

“Emri i djalit tim është ende Wolf. Do t'ju njoftoj kur ta ndryshoj atë," i tha ajo kamerës, përpara se të ngacmonte, "Ndoshta do t'jua tregoj në sezonin 3."

Jenner ka folur më parë për presionin që ndjeu në spital për ta quajtur djalin e saj Wolf.

“Ne me të vërtetë nuk kishim një emër”, tha ajo disa muaj më parë. "Ne menduam se do ta gjenim emrin kur ta shihnim atë, dhe nuk ndodhi."

Kylie gjithashtu pranoi se ndihej e mbingarkuar kur erdhi koha për të nënshkruar certifikatën e lindjes, duke vënë në dukje se djali i saj kishte nevojë për një lloj identifikimi ose përndryshe do ta regjistronin pa emër ose numër të Sigurimeve Shoqërore.

Përveç fshehjes së emrit të tij, Kylie e ka mbajtur të fshehtë edhe identitetin e djalit duke mos e zbuluar ende fytyrën e tij në rrjetet sociale.

Përveç djalit të tyre, Kylie dhe Travis Scott kanë edhe një vajzë 4-vjeçare, Stormi-n.