Koha po bëhet më e ftohtë dhe rrjedhimisht edhe veshjet shtohen në gardërobë, dhe kjo gjë na bëhet ndonjëherë shqetësuese për rrëmujën në shtëpi.

Prandaj shpesh ne themi shprehjen 'pak dhe saktë'!

Palltot janë veshja më e rëndësishme dhe më e dukshme gjatë sezonit të dimrit, prandaj ne menduam t'ju sugjeronim këtë model, të inspiruar nga Angelina Jolie.

Pallto e gjatë, me rrip në mes dhe më një kapuç të madh, është perfekte për përditshmëri dhe për kombinime. Ju mund zgjidhni të jeni casual, class ose sport me këtë model palltoje.

Në këtë rast kemi ngjyrën bezhë, por ne sugjerojmë edhe ngjyrat gri apo të zezë.