Meghan Markle shkëlqen gjithnjë e veshur me të gjelbër.

Dukesha e Sussex mori pjesë në një event për 'Fondin e Grave të Central Indiana' mbrëmë ku u shfaq e veshur me një fustan të gjelbër me taka vjollcë – dhe veshja e saj kishte një kuptim të fshehtë prekës.

E veshur me fustanin e Giorgio Armani (1795 dollarë), 41-vjeçarja mori pjesë në një diskutim të titulluar "Fuqia e grave: Një mbrëmje me Meghan, Dukeshën e Sussex".

Ajo dërgoi një mesazh me veshjen e saj, duke kombinuar fustanin e saj me mëngë të gjata, me takat në ngjyrë vjollce – ngjyra që simbolizojnë lëvizjen feministe.

E gjelbra, e cila përfaqëson shpresën dhe vjollca, e cila njihet si ngjyra e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, janë kombinuar me të bardhën për të përfaqësuar lëvizjen e grave që nga viti 1908, sipas faqes së internetit të Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Markle – e cila përjetoi kërcënime të mëdha në Mbretërinë e Bashkuar, sipas raportimeve të fundit – i dha një vëmendje edhe më të madhe temës së diskutimit me varësen smeraldi Logan Hollowell (3,450 dollarë) që ajo kishte vendosur më parë.

Përveçse përfaqëson një nga ngjyrat e të drejtave të grave, guri "përfaqëson intelektin, komunikimin, vendimmarrjen dhe promovon vërtetësinë dhe ndershmërinë, duke parë të kaluarën sipërfaqësore", sipas markës.

Pamja e saj e përgjithshme të kujton fustanin e gjelbër Emilia Wickstead që Dukesha veshi në shërbimin e Ditës së Komonuelthit të vitit 2020, paraqitja e saj e fundit zyrtare përpara se të largohej nga Mbretëria e Bashkuar dhe të transferohej në Kaliforni.