Ne flasim shumë për stilin francez. Kjo për arsyen se vajzat dhe gratë franceze gjithmonë kanë patur një stil të veçantë.

Në Instagram, janë disa lloje veshjesh të cilat rikthehen çdo sezon dimri dhe gjithmonë duken trendy.

Pra, pse të mos u hedhim një vështrim në outfit-et që vajzat franceze nuk do të ndalojnë kurrë së veshuri?

1. Trench Coat + Knee-High Boots

2. Cropped Cardigan + Tailored Trousers

3. Breton + Skirt

4. Double Denim

5. Shearling Jacket + Wide-Leg Trousers + Trainers

6. Body-Con Dress + Pumps

7. Blazer + White Tee + Jeans

8. White Blouse + Blue Jeans