Një vit tjetër erdhi dhe po ikën, që do të thotë se është koha të fillojmë të planifikojmë objektivat tona për vitin e ardhshëm.

Por së pari, le të flasim për tendencat e veshjeve për vitin 2023 që ekspertët parashikojnë se do të 'pushtojnë' markat e ndryshme. 

Midis ekspertëve, kishte një temë të përgjithshme për vitin e ardhshëm: embracing your own style.

“Mendoj se njerëzit po ndihen më rehat”, thotë këshilluesi i modës Kendall Rayburn. "Moda po bëhet më kreative për sa i përket vetë-shprehjes."

Më poshtë janë tendencat e stilit të vitit 2023 për të cilat duhet të mendoni që tani, sipas ekspertëve.

Oversized Everything

Corsets, Corsets, Corsets

Sheer Fabrics

Cutouts (beli jashtë)

Minidresses and Skirts

A Y2K Revival (shtrati i shkurtër)

Ballerinas

Cowboy Cosplay

The Revenge Heel

Wednesday Addams

Maximalism

Disco Diva

’90s Revival