A ka fjali më të keqe se: 'Kjo veshje nuk duket për moshën tënde...'

Një fjali që ndikon drejtpërdrejt në vetëbesimin tonë dhe na e bënë më konfuze kur duhet të zgjedhim një veshje nga trendet e reja.

Por disa trende për vitin 2023, janë të përshtatshme për çdo moshë, sipas disa kritikëve të modës në revistën Who What Wear.

Fairisle Knitwear

Hot Pink

’80s Silhouettes

Tall Boots

Puddle Pants

Colour Blocking

Bomber Jackets

Leather