Veshja në dimër mund të jetë e vështirë, veçanërisht kur dëshironi të dukeni bukur dhe të qëndroni ngrohtë në të njejtën kohë.

Vihet re që sapo dalin trendet dhe kombinimet e reja, vajzat priren t'i ndjekin dhe papritur duken të gjitha pothuajse njësoj.

Për të shmangur një 'xing' ne kemi përzgjedhur 10 outfit-e, të cilat kanë elemente trendy për këtë sezon, por të kombinuara në një mënyrë të veçantë.

1. SHACKET + MINISKIRT + KNEE BOOTS

2. BLAZER + LEGGINGS + LOAFERS

3. LEATHER COAT + MIDI DRESS + ANKLE BOOTS

4. BRIGHT SCARF + PUFFER + WIDE-LEG TROUSERS

5. BEANIE + FURRY COAT + FLAT SHOES

6. STATEMENT TROUSERS + SIMPLE KNIT + CHUNKY BOOT

7. SHEARLING COAT + STRAIGHT-LEG JEANS + BOOTS

8. WAISTCOAT + KNITTED DRESS + ACCESSORIES

9. GRAPHIC KNIT + LEATHER TROUSERS + TRAINERS

10. AVIATOR JACKET + JUMPER + CHECKED TROUSERS