Xhonatan Islami u bë pjesë e "Big Brother VIP" të shtunën e kaluar. Mirëpo, po atë natë ai komunikoi me Oltën me kode dhe i dha mesazhe të fshehura.

Ditën e sotme në shtëpi mbërriti një zarf i zi pikërisht për këtë arsye. Në përmbajatje të zarfit thuhej se Xhonatani ka thyer një nga rregullat kryesore duke dhënë informacione dhe sinjale nga jashtë lidhur me lojën.

Për këtë arsye, "Big Brother" ka marrë si vendim se nga sonte ai do jetë automatikisht në nominim.

"Ishte thjesht mendimi im, por e respektoj vendimin. Gjërat që thashë nuk i mendova se do jenë sinjale për Oltën."- tha Xhonatani lidhur me vendimin.