Seksi është i mrekullueshëm, apo jo?

Është argëtues, është intim, ka shumë hapësirë ??për të qenë krijues.

Dhe gjëja më e mirë e seksit është se edhe pas vitesh të tëra, nuk bëhet i mërzitshëm. Nëse nuk bëni të njëjtat lëvizje çdo herë, në këtë rast ne pyesim: pse?

Është e rëndësishme t'i ndryshoni gjërat.

Ajo që funksionon për një person nuk funksionon për një tjetër.

Por ajo që ne patjetër do të rekomandonim është të provoni këto gjëra, të paktën një herë.

-Rikrijo skenën që të duket më seksi nga gjithçka ke parë.

-Përfshini pak ushqim në shtrat.

-Bëni seks afër lavatriçes. Teksa rrobat lahen!

-Filloni t'i grisni rrobat njëri-tjetrit. Seriozisht!

-Bëni palestër bashkë, por lakuriq.

-Përpiquni të mos bëni seks për 1 javë, por ngacmojeni njëri-tjetrin çdo ditë për të parë sa rezistoni.

-Provoni një lodër seksi që s'e kishit provuar më parë.

-Shkruaj fantazinë më të çmendur tënden dhe partnerit.

-Ngacmohuni në publik, por mos harroni të tërhiqeni.

-Si thoni për një treshe?

-Provoni të bëni seks të ngadaltë, shumë të ngadaltë.

-Kërkojini atij foto nudo.

-Seks në një vend të huaj?

-Po prisni akoma për seks në makinë?

-Bëni seks pranë një liqeni të vogël.

-Seks në distancë përmes FaceTime-it.

-Përpiquni të kaloni në orgazmë në të njëjtën kohë me partnerin tuaj.

-Seks në dysheme?

-Po sikur ta zgjasni seksin 24 orë? Provojeni një ditë të vetme!

-Bëni një seks lamtumire dreqi ta hajë!

-Bëni çfarë bëni më mirë kur ai/ajo të jetë duke folur në telefon për punë të rëndësishme.

-Filmoni veten teksa bëni seks. Do ta shijoni më shumë, por mos harroni të kujdeseni për detajet që vijnë më pas.