Ju mund të supozoni se për t'u dukur e pasur, duhet të blini gjëra të shtrenjta që të tërheqin vëmendjen, por kjo nuk ka të bëjë vetëm me logot dhe bizhuteritë e mrekullueshme, aq të vlefshme sa duhet të ruhen në një kasafortë.

Ka truke të vogla që mund ta bëjnë çdo veshje të duket më e shtrenjtë, duke filluar nga kujdesi që këmisha juaj të jetë gjithmonë e pastër deri te ngjyrat që duket se shtojnë disa zero në koston e veshjes.

Investoni në një këmishë të bardhë

Provoni ngjyrat neutrale nga koka te këmbët

Investoni në këpucë të mira

Vishni mëndafsh (silk)

Mbani aksesorë në ngjyrë gold

Zgjedhni çantë mini

Vishni pardesy