Jeta është e mërzitshme dhe e lodhshme nëse e dimë se çfarë do të ndodhë pas kësaj dite. Eshtë mirë të befasohesh herë pas here. 

Në fund të fundit, të mos kesh përgjigje për gjithçka i mban gjërat interesante. Kjo është veçanërisht e vërtetë për botën e modës.

Bëhet fjalë për trendet e pantallonave xhins, të cilat i shohim të veshura dhe tek të famshmit që ndjekim nga mëngjesi e deri në darkë. Këtu do të gjeni disa prej këtyre trendeve të habitshme dhe të diskutueshme.

Para se të fillojmë, nuk e di për ju, por mua më shqetëson rikthimi i xhinseve me shtrat të shkurtër. Nejse...

 

Këto më sipër quhen 'stirrup jeans', të cilat karakterizohen nga një pjesë llastku që fiksohet në pjesën e poshtme të këmbës. Një trend ky që u përhap me shumë shpjetësi, pasi ky detaj në dukje të jep një lloj elegance.

Përshëndetje! Vitet 2000' po ju thërrasin sërish. Ndoshta jeni mërzitur nga xhinset me shtrat të lartë dhedoni ta rishikoni këtë trend.

Ne nuk po flasim për një të çarë të vogël këtu, po flasim për mega çarje që tregojnë gjunjët ose ndoshta dhe të gjithë këmben.