Fakt: Një çante dore është aksesori më i rëndësishëm në çdo gardërobë.

Sa shpesh i ndërroni rrobat? Çdo ditë? Këpucët? Në varësi të rrobave të përmendura, ka të ngjarë t'i ndërroni ato disa herë në javë. Çantën? Epo, nëse jeni si unë, mund ta mbani të njëjtën çantë për javë të tëra derisa të doni një ndryshim. Sigurisht, nuk dua të supozoj se jeni njësoj, por pasi kam folur me më të afërmit përpara se të shkruaj këtë, ata të gjithë përdorin çantat e tyre në të njëjtën mënyrë si unë.

Kjo më çon në këtë pikën: Çantat e dorës duhet të jenë të gjithanshme dhe të përshtaten me një mori veshjesh për t'i bërë ato funksionale. Ka njerëz që blejnë vetëm çanta të zeza për ta arritur këtë.

Por a ka ngjyra të tjera të çantave që shkojnë me gjithçka, përveç të zezës dhe të kuqes?

Po! Bëni disa screeshot tani!

1. Burgundy

2. Sand

3. Forest Green

4. Burnt Orange

5. Sky Blue