Me kalimin e viteve, moda është në kërkim të pjesëve “klasike”, ku ju gjithnjë riktheheni.

Fundi i gjatë dhe i zi, meriton një artikull më vete. Një veshje që vlen ccdo sezon!

Këtu kemi disa kombinime që mund t’ju frymëzojnë në këto ditë pranvere

1.   Blazer + Top-Handle Bag + Sandals

2.   Hoodie + Shirt + Ankle Boots

3.   Striped Jumper + Bright Bag + Mary Janes

4.   Leather Jacket + Bright Knit + Knee Boots

5.   Coat + Jumper + Trainers