Vitet e fundit, në periudhën e shtatzënisë, gjithnjë e më shumë po i jepet një vëmendje e veçantë festës së baby shower.

Tradicionalisht, baby shower, organizohet pranë datës së lindjes së foshnjës. Nëna e ardhshme dhe foshnja janë fokusi i kësaj feste.

Qëllimi i një baby shower është të tregojë mbështetje emocionale për nënën, si dhe është si një ditë dhuratash për bebin. Në fund të fundit, foshnjat kanë nevojë për shumë aksesorë dhe kështu mund të lehtësohen disa gjëra nga lista e shtrenjtë!

Kjo festë mund të jetë me aktivitete dhe lorja ose mund të jenë shumë më organike dhe e qetë. Kjo varet nga qëllimet dhe dëshirat e mamës së re.

Këtë artikulli do ia dedikojmë një dekori të veçantë për baby shower të organizuar së fundmi nga Class Events.

Një dekor i ideuar nga mami ‘cool’ me ndihmën e arkitektes dhe planifikueses së eventeve në Class.

Juve thjesht ju duhet të imagjinoni!

Shumë pranë detit, në një ambjent të gjelbëruar, u krijua për bebin LOUIS, një kopsht tipik me koncept ‘Bali’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS EVENTS by Alketa Vejsiu (@classav_events)

Ngjyrat, komoditeti, ndricimi, të jepnin një kënaqësi ndryshe.

Class Events mendon në mënyrë të dedikuar edhe për mënyrën e argëtimit të të ftuarve.

Përzgjedhja e pijeve dhe ushqimeve ishte e kombinuar me këtë ambjent.

Po ju japim disa foto detajesh nga ky baby shower larg klasikes.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS EVENTS by Alketa Vejsiu (@classav_events)