Termin GLOW ne e përdorim në çdo rast, kur flasim për njerëz, vende apo veshje të veçanta.

Class By Alketa Vejsiu, na e sjellë këtë term në 6 modele të ndryshme.

Pra bëhet fjalë për koleksionin e ri të fustaneve në CLASS.

Po ju themi 5 karakteristika të veçanta të këtij koleksioni, të stiluar nga Livia Myftari, një emër që fshihet pas shumë krijime që shfaqen në evente speciale.

1. Shkëlqimi evindenton linjat trupore.

2. Forma e trupit hourglass, përmes modelit me shpatulla të hapura dhe bel të ngushtë.

3. Nga modeli ekstravagant deri tek ai klasik, GLOW jep një zgjidhje për çdo natyrë vajze.

4. Prerja e çarë tek këmba është gjithmonë IN, pasi jep efektin e një trupi më të gjatë dhe elegant.

5. Një tjetër tendencë që vjen nga ky koleksion është prerja cut out dhe asimetrike, që e bëjnë më unik pamjen tuaj të përgjithshme në një mbrëmje të veçantë.

Ndalemi pak tek njëri nga fustanet, për të cilin Livia na specifikoi në detaj të veçantë: ndryshe nga të tjerët, palat janë të krijuara të gjitha me dorë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS BY ALKETA VEJSIU (@class_by_alketavejsiu_)

Në momentin që prekni copën e këtyre fustaneve do të bindeni akoma më të tepër që efekti GLOW shkon përtej asaj që shprehim.

Dhe diçka me rëndësi: 

Ky koleksion nga Class by Alketa Vejsiu nuk është vetëm për vajzat elegante, siç perceptohet në pamje të parë, por edhe për vajzat kolme, të cilat mund të duken akoma më shumë sexy dhe sharmante.

Lloji i copës krijon njëtrajtshmëri në trup, gjithashtu Class ofron dhe modifikime për modelin me të cilin do kaloni një 'love at first sight'.