Martesa mes Tiziano Ferros dhe Victor Allen, të martuar që prej korrikut 2019, ka përfunduar. Këngëtari e ka bërë të ditur lajmin me një postim të hidhur në Instagram: “Si gjithmonë, qoftë gëzim apo dhimbje, po ju tregoj historinë time. Sepse nuk do dija ta bëja ndryshe, sepse kam besim tek ju. Një ndarje e dhimbshme nga Victor filloi për disa kohë. E kalova në heshtje, duke mbrojtur konfidencialitetin e të gjithëve. Së fundmi kemi filluar procedurat e divorcit. Është një moment delikat, në të cilin e gjithë vëmendja ime është e përqendruar në mbrojtjen e dy fëmijëve të mi të mrekullueshëm, të cilët aktualisht kalojnë pjesën më të madhe të kohës në shtëpi me mua”.

Në shkurt 2022, Tiziano dhe Victor u bënë baballarë të dy fëmijëve 9 dhe 4 muajsh, një djali dhe një vajze, Andreas dhe Margherita. Tiziano Ferro shpjegon se për momentin janë prioriteti i tij absolut. Për këtë arsye, ai thotë se do detyrohet të anulojë angazhimet profesionale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiziano Ferro (@tizianoferro)

“Për momentin nuk mund t'i lë dhe nuk mund t'i marr me vete në Itali. Për këtë arsye, me pikëllim të madh, jam i detyruar të anuloj angazhimet e bëra me ju dhe me Mondadorin për të prezantuar romanin tim të parë: një takim që e kam pritur gjithë jetën. E dini: Unë shkova në një turne kundër këshillës së mjekëve. Nuk do t'i anuloja kurrë ato koncerte, nuk do ta privoja kurrë gëzimin e takimit me ju përsëri pas gjashtë vjetësh, për të kënduar dhe kërcyer së bashku".

Këtë herë, megjithatë, është ndryshe. “Nuk ka të bëjë me mua dhe shëndetin tim, ka të bëjë me dy fëmijë shumë të vegjël dhe qetësinë e tyre. Kërkoj falje pa masë, por ata janë prioriteti im tani. Dashuria juaj më ka mbështetur gjithmonë në situata të vështira dhe jam i sigurt se do të ndodhë edhe këtë herë: Unë mbështetem në zemrën tuaj të mirë. Ky moment i errët do të kalojë dhe ne do t'i rikthehemi të këndojmë e të qeshim, të flasim për librin tim, jetën time... jetën tonë. Ne do të shihemi gjithsesi, qoftë edhe në distancë. Ju dua Tiziano”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiziano Ferro (@tizianoferro)