E kemi dëgjuar shpesh pyetjen: a ja vlen të investosh për çanta të markave të shtrenjta dhe se si të zgjedhësh. Eshtë një pyetje mjaft e madhe për t'iu përgjigjur, pasi kaq shumë gjëra hyjnë në lojë. Në fund të fundit, çdo gjë varet nga buxheti i një personi.

Ekziston edhe konsiderata praktike - disa prej nesh me kënaqësi do të hiqnin dorë nga një çantë e bollshme për një dizajn tërheqës, ndërsa të tjerët kërkojnë që çantat e tyre të përshtaten me gjithçka.

Kam përfshirë me qëllim dy markat e njohura dhe disa më pak të njohura për të paraqitur një spektër të plotë të asaj që ofrohet. Jam përpjekur të përfshij disa opsione brenda secilës grupimi çmimesh. Nga Gucci i Diana-s tek Penelope Wandler, lëvizni poshtë për të parë dhe blerë çantat e stilistëve të njohur, që ia vlen të investosh këtë sezon.

Gucci

PRADA

Dragon Diffusion Santa Croce

Staud Scotty

Wandler Penelope

Marni Market Tote

ACNE Studios Musubi Mini