Një nga shqetësimet e zakonshme për çdo vajzë është: kombinimi!

Kombinimi në punë, në një takim, në një ditë pushimi, në një party, në një date <3, kombinim në një festë familjare, në një ditë me diell apo në një ditë me shi...Ehh, janë kaq shumë ngjarje në jetë saqë në momentin kur vendosim të bëjmë shopping, duhet të mendojmë pak nga të gjitha.

Këtë vigjilencë ruajnë vajzat që bëjnë blerje të zgjuara!

Dikush mund të thotë tani: 'Kam harxhuar shumë dhe sërish nuk kam asgjë të saktë..."

Epo ne kemi sot disa sugjerime nga faqja kombinimiiditës, ku ju mund të gjeni atë që ju duhet me çmime shumë tunduese :)...

1. Një ditë me kohë pak të luhatur, as ftohtë as ngrohtë, po zgjedh kostumin praktik...

2. Sapo mbarova punën do dal për ecje, por ndoshta pi edhe një kafe...

3. Një ditë me diell sot, kam nevojë për një ngjyrë tërheqëseee...

4. Një ditë takimesh në punë....

5. Mezi e pres ditën e pushimit vetëm për të veshur kostumin sportiv më cool që kam..

6. Thjesht: 'Blu Jeans, white shirtttt' 

7. Koha vazhdon të jetë e ngrohtë dhe unë kam menduar me mikeshat e mia të shkojmë diku këtë fundjavë...

8. E premtja po vjen sërish...dhe unë e gjeta veshjen e radhës :D

9. Edhe serioze edhe feminile, poo, mund të arrihen të dyja :)

10. Hmmm, erdhi momenti të mendoj për veshjen e një eventi...Epo nuk do të mendoj edhe aq gjatë sepse kombinimiiditës ka goditur në shenjë :)

Besoj se ju kemi ndihmuar pak në lidhje me angazhimet e fundit që mund të keni, por tek kombinimidites , mund të gjeni edhe më shumë ide. Jo vetëm ide për veshje, por edhe një hapësirë argëtimi dhe komunikimi për tematika të ndryshme :) Një energji e mirëëë!