Ushqimi dhe seksi janë dy nga kënaqësitë më të mëdha të jetës – dhe tani shkenca thotë se janë edhe më mirë kur kombinohen. (E dinim!)

Studiuesit nga Universiteti i Oslos në Norvegji kanë zbuluar se “përkëdheljet në shtrat” nuk japin dhe aq kënaqësi nëse jeni të uritur.

Hormoni i zorrëve që nxit motivimin e ushqimit dhe rritet pas marrjes së ushqimit, ishte i lidhur me nivelet e kënaqësisë.

Megjithatë, kujdes! Nuk duhet të hani shumë në e dini që ju pret një moment romantik me adrenalinë. Duhet të prisni të paktën 60 minuta pas një vakti 'ku e keni tepruar', para se të bëni seks.

Eksperti shtoi se "karbohidratet shumë të fermentueshme si produktet e qumështit, buka dhe frutat si mollët dhe qershitë mund të shkaktojnë gazra dhe fryrje", kështu që ju mund të dëshironi të shmangni rrethana të pakëndshme..:)