Disa kërkime të kohëve të fundit kanë dalë në rezultatin se tradhtitë përmes Facebook dhe Twitter janë më të shpeshta.

Pavarësisht nëse tradhton fizikisht ose jo, këtu janë gjashtë shenja që tregojnë se aktiviteti i një partneri në internet është kërcënues për marrëdhënien tuaj. (Përdoret përemri "ai" këtu, por sigurisht, pabesia kalon gjininë dhe orientimin seksual.)

-Ai shpesh humbet në mendime gjatë bisedave të tij me mesazhe dhe nuk tregon kurrë se për çfarë bëhet fjalë.

-Ai merr mesazhe në të gjitha orët, përfshirë orët e vona. 


-Ai është shumë fizikisht posesiv ndaj telefonit ose iPad-it të tij.

-Shikoni njerëz që komentojnë në murin e tij në Facebook dhe ndajnë meme, dhe nuk e keni idenë se kush janë ata.

- Zgjoheni gjatë natë dhe shikoni që ai qëndron në Facebook ose rrjete të tjera sociale, por e largon telefonin atë kur ju dallon.

- Ankohet për gjëra të vogla dhe zgjedh të qëndrojë në telefon edhe kur dilni për të darkuar. 

Këto shenja janë lehtësisht të dallueshme, kështu që mos humbi kohë :)