Mund të keni dëgjuar shpesh raste kur *ai* largohet pa arsye, në fazat e hershme të marrëdhënies.

Nëse papritur bëhesh e padukshme për një mashkull, mos e merr personale dhe vazhdo përpara. Një ditë do të vijë personi i duhur i cili do të jetë gati të investojë në një marrëdhënie kuptimplote.

1. Frika nga përgjegjësitë

Një nga arsyet më të zakonshme është frika nga përgjegjësitë. Ata mund të mendojnë se po humbasin pavarësinë dhe lirinë e tyre në një marrëdhënie të përkushtuar. Për meshkujt që kanë pasur përvoja negative në të kaluarën, mund ta kenë frikë të angazhohen në një marrëdhënie të re.

2. Padisponueshmëria emocionale

Padisponueshmëria emocionale është një tjetër arsye pse meshkujt i japin fund një lidhjeje. Disa mund të mos jenë të gatshëm ose në gjendje të hapen emocionalisht dhe të krijojnë një lidhje të fortë me dikë.

3. Dallimet në vlera apo stile jetese

Nëse një burrë dhe një grua kanë vlera ose mënyrë jetese të ndryshme, kjo mund të shkaktojë fërkime dhe tensione në marrëdhënie. Kjo mund ta bëjë të vështirë zhvillimin e marrëdhënies dhe mund të bëjë që burri të përfundojë papritur lidhjen.

4. Pritjet jorealiste

Pritjet jorealiste mund të jenë edhe arsyeja pse meshkujt i japin fund një lidhjeje. 

5. Probleme personale

Së fundi, problemet personale nga marrëdhëniet ose përvojat e kaluara mund të bëjnë që një burrë të bëhet i padukshëm në fazat e hershme të takimit. Çështjet e besimit, plagët emocionale ose traumat e pazgjidhura mund ta bëjnë të vështirë për të që të investojë plotësisht në një marrëdhënie të re, duke e bërë atë të tërhiqet pa asnjë shpjegim.