Sa më shumë afrohet data e Krishtlindjeve aq më shumë rritet emocioni për të zgjedhur dhuratat e duhura, në veçanti për njerëzit e zemrës.

Ideja për datën e sotme i dedikohet dhuratës për të dashurin ose bashkëshortin.

Për këtë ne morën disa sugjerime nga destinacioni më cool i stilit urban dhe i vetmi Sneaker Station në Shqipëri: BUZZ SNEAKER STATION .

Për partnerin serioz:

Air Jordan 1 Low

Një nga modelet më të përfolura i cili kombinohet me çfarëdolloj veshje sportive apo casual qoftë ajo. Nëse ai punon në zyrë me orë të zgjatura pune, do t'ju falënderojë ;)

Për partnerin sportiv:

Nëse ai është sportiv më shumë se 50% të javës, kostumi Nike Tech Fleece është modeli më 'cool' dhe një model që e shton më tepër energjinë sportive

Prit!

Nuk kemi mbaruar.

Po një dhuratë për ty në Buzz?!

Adidas Superstar Millencon janë blerja më e zgjuar që mund të bëni në mbylljen e këtij viti.

'Unë kam të dashurin sportiv edhe vet jam shumë sportive.'

Po dhe për ty e kemi një sugjerim ;D

Converse run motion

Sugjerimet tona i gjeni në dyqanet BUZZ TEG, QTU, TOPTANI ose online.