tik tak tik tak.....Christmas Timeeee!

Këtë guidë dhuratash, nuk mund të mos e mbyllim me shërbime dhe produkte që lidhen në thelb me bukurinë e gruas. CLASS gjithnjë ka patur në fokus kujdesin dhe stilin e mirë të jetesës.

Ne jemi këtu gjithnjë për t'ju sugjeruar destinacione që zhvillohen mbi cilësinë dhe përkushtimin.

Këtë gjetëm edhe në klinikën Étonnant Aesthetic. Çdo hapësirë në klinikë kishte një domëthënie të krijuar mbi profesionalitetin.

Çfarë është dhurata që do sugjerojmë?!

Një nga ofertat e dhjetorit në klinikën më të re ne vend do të ishte zgjedhja ideale për mamin, motrën, mikëshën apo kolegen.

Ajo që na tërhoqi vëmendjen ishte Hydrafacial + Mezoterapi fytyre dhe Mask Peel Off.

Mos harroni! Për çdo trajtim në klinikë me kodin *Revista Class* përfitoni 15% ulje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Étonnant Aesthetic (@etonnantaesthetic)