Gjithmonë ndodh që dhuratat më të bukura janë ato që bëhen në momentin e fundit.

Sot në Class Advent, ky artikull 'është i butë dhe ka një aromë të këndshme'.

Ne do të sugjerojmë 3 paketime dhuratash që na pëlqyen më shumë në një nga dyqanet e preferuara sic edhe është Yves Rocher Albania.

Sugjerimi i parë është seti i parfumit Voile Doré, ku vanilja përzihet me erëza në mënyrë të sofistikuar, përveç parfumit dhe vajit për flokët dhe lëkurën ka edhe një set special që përmban parfumin dhe xhelin e dushit me të njëjtën aromë.Sugjerimi i dytë, linjat e kremrave janë gjithmonë një ide fantastike dhuratash.

Linja e preferuar Hydra Vegetal dhe shumë opsione të tjera ju presin në Yves Rocher.

Sugjerimi i tretë është *një pafundësi zgjedhjesh*!

Dhe vetëm nga Class Advent do të përfitoni -10% ulje EXTRA në çdo produkt nëse përdorni kodin *Class10* si dhe plot dhurata per blerjet online.

Yves Rocher, krijues i kozmetikës bimore që prej vitit 1959, është një nga zgjedhjet më të mira për kujdesin ndaj trupit, fytyrës dhe flokëve ku raporti cilësi/çmim i tejkalon pritshmëritë.

Dyqanet Yves Rocher prezente në Shqipëri që prej vitit 1996 i gjeni në Tiranë, Shkodër, Durrës dhe Korçë si dhe mund të blini online në www.yvesrocher.al .

Gjithashtu nuk mund të lëm pa përmendur produktin bestseller për vitin 2023!