Dhurata e fundit në guidën e Class Advent, që e kemi ndarë me ju që nga data 1 dhjetor, është një dhuratë për gjithë familjen tuaj.

Po sjellim sot në vëmendje gjigandin amerikan të kondicionerëve #carrier, i cili hodhi hapat e parë në tregun shqiptar me Billi Al para 25 vitesh.

Ajo që na tërhoqi më shumë vëmendjen, përveç kondicionerëve të cilësisë absolute, ishin pastruesit e ajrit Pioneering Air UV

Merrni frymë lirisht me sistemin pionier UV, filtrues dhe pastrues ajri, qe eleminon patogjenët dhe alergjenët e dëmshëm duke krijuar komfortin maksimal në mjedisin tuaj.

Për shumë informacione të tjera vizitoni faqen billi.al

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billi Al-Carrier (@billialcarrier)