Edhe pse në deklaratën zyrtare në Instagram ish-menaxheri i Taynës, Rinor Hykolli, ishte korrekt dhe fliste me superlative për reperen, në fakt para atij statusi ka bërë një deklaratë të fortë. (KLIKO)

Në një prononcim për ‘Telegrafi’, ai thase për disa muaj e ka shndërruar Taynën në yll dhe se nuk e priste një gjë të tillë nga ajo.

Ai ka deklaruar se ajo ia ka kthyer me të keq duke ikur tinëz dhe duke i bërë gjëra pas shpinës, pa specifikuar se çfarë.

Deklarata e plotë e Hykollit për Telegrafin:

“Po e vërteta është sepse unë kam investuar prej këngës së parë. E kam marrë në rrugë do të thotë ka qenë. Pas disa label-a të tjerë as këngë nuk i kanë bërë kurrë, e kam marrë unë për 6 muaj e kam bërë yll. Do të thotë, kam fakte për këtë punë.

Kam investuar unë më shumë se sa duhet edhe me ma kthyer me të keq me ik tinëz me bërë gjëra pas shpinës nuk e kam prit edhe jam i dëmtuar emocionalisht edhe shumë shumë financiarisht.

Mos përmbushja e marrëveshjes me mua. Edhe pesë vitet e ardhshme sikur edhe kem kontratë, më ka shty me ja fshi këngën. Me një marrëveshje të vogël ajo ose kërkim falje. Do ishte e lirë si zogu.

Pa asnjë dëmshpërblim shkaku i korrektësisë e gjithë estrada e di sa korrekt jam”.