It's timeeeeee!

Nuk ka rëndësi sa keni fituar apo sa keni humbur këtë vit. E rëndësishme është të festoni për shëndetin pranë njerëzve me rëndësi në jetën tuaj.

Në Class Event festat vijnë më shpejt se kudo tjetër, pasi nis planifikimi për idetë e dekoreve që çdo vit janë unike!

Është momenti më i bukur i vitit pasi të gjithë kanë si qëllim krijimin e atmosferës!

Dikush mendon për biznesin, dikush tjetër për gjithë koorporatën, dikush tjetër për zyrën dhe patjetër të gjithë mendojnë për familjen.

Ne duam t'ju sjellim në vëmendje funksionin e rëndësishëm të Class Event në organizimin e festave të fundvitit.

Ju përcaktoni buxhetin, Class transformon ambjentin :)

Në çdo rast ne përshtasim dekorin dhe me anë të punës profesionale arrihet transformimi edhe me buxhete të vogla.

Mos u shqetësoni për buxhetet e kufizuara!

Class mbulon të gjitha llojet e dekorit festiv, duke përfshirë showroom-et, ambjentet e brendshme, vitrinat e biznesit dhe fasadat.

Nëse stafi juaj ka patur një vit produktiv dhe e meriton një mbrëmje të veçantë këtë fundvit, Class planifikon çdo detaj dhe ju garanton një natë të paharrueshme festive.

P.S CLASS EVENT vjen për ju në çdo qytet!