Dhuratat janë edhe më të bukura kur prej tyre krijohen kujtime të veçanta me njerëz të veçantë.

Ne sot do të sjellim në vëmendje një destinacion në qytetin më të preferuar përgjatë periudhës së dimrit, në Korçë.

Po flasim për Vecchia Boutique Hotel!

Ashtu si emri, në thelb qëndron ndjesia që të jep arredimi antik, i kombinuar me shërbimin e dedikuar dhe me shijen e ushqimeve tradicionale.

Për datën 5 të Class Advent ne ju sugjerojmë t'i dhuroni famijarëve apo miqve tuaj një fundjavë në Vecchia Hotel.

Aty do të gjeni qetësinë, emocionet e festave, alegrinë, ushqimin e mirë dhe relaksin. Janë ato ndjesi unike që gjenden vetëm në destinacione të tilla.

Kontakto me stafin profesionist dhe mikpritës të Vecchia-s dhe krijo kujtime dhe momente që nuk kanë çmim!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vecchia Boutique Hotel (@vecchia.boutiquehotel)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vecchia Boutique Hotel (@vecchia.boutiquehotel)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vecchia Boutique Hotel (@vecchia.boutiquehotel)