Vera sapo ka nisur dhe të gjithë jemi duke menduar për pushimet. Por a ka pushime pa muzikë? Sigurisht që jo! Ashtu si gjithmonë, edhe këtë verë muzika nuk mund të mungojë dhe mezi po presim të dimë se cila këngë do të kthehet në kolonën zanore të këtyre pushimeve. (E keni parasysh: Një këngë që sa herë do ta dëgjojmë do të na kujtojë verën e 2019-ës). Cilat janë këngët e publikuara së fundmi që bërtasin "verëëëëëë"? Ne po ju japim disa sugjerime, ju zgjidhni ato që ju pëlqejnë!

"I Don't Care" nga Justin Bieber dhe Ed Sheeran

Pjesa më e bukur e tekstit: "'Cause I don't care when I'm with my baby, yeah, All the bad things disappear, Yeah, you're making me feel like maybe I am somebody, I can deal with the bad nights when I'm with my baby, yeah."

"If I Can't Have You" nga Shawn Mendes

Pjesa më e bukur e tekstit: "I can't write one song that's not about you, Can't drink without thinkin' about you, Is it too late to tell you that, Everything means nothing if I can't have you?"

"Carry On" nga Kygo dhe Rita Ora

Pjesa më e bukur e tekstit: "Sure as the waves on the sand are washing, Your rhythm keeps my heart in time, You, you found me, Made me into something new, Led me through the deepest waters, I promise loud to carry on for you."

"Sucker" nga Jonas Brothers

Pjesa më e bukur e tekstit: "I'm a sucker for you, You say the word and I'll go anywhere blindly, I'm a sucker for you, yeah, Any road you take, you know that you'll find me."

"Don't Give Up on Me" nga Andy Grammer

Pjesa më e bukur e tekstit: "And I will stay, I will stay with you, We'll make it to the other side, Like lovers do, I'll reach my hands out in the dark, And wait for yours to interlock, I'll wait for you, I'll wait for you."

"Falling Like the Stars" nga James Arthur

Pjesa më e bukur e tekstit: "I swear to God, when I come home, I'm gonna hold you so close, I swear to God, when I come home, I'll never let go."

"Ghostin" nga Ariana Grande

Pjesa më e bukur e tekstit: "Baby, you do it so well, You been so understanding, you been so good, And I'm puttin' you through more than one ever should, And I'm hating myself 'cause you don't want to, Admit that it hurts you."

"Get You the Moon" nga Kina (feat. Snow)

Pjesa më e bukur e tekstit: "You gave me a shoulder when I needed it, You showed the love when I wasn't feeling it, You helped me fight when I was giving in, You you made me laugh when I was losing it, 'Cause you are, you are. The reason why I'm still hanging on."

"Juice" nga Lizzo

Pjesa më e bukur e tekstit: "If I'm shiny, everybody gonna shine (Yeah, I'm goals), I was born like this, don't even gotta try (Now you know), I like chardonnay, get better over time (So you know), Heard you say I'm not the baddest, bitch, you lie (You lie).

"Never Really Over" nga Katy Perry

Pjesa më e bukur e tekstit: "Two years, and just like that, My head still takes me back, Thought it was done, But I guess it's never really over, Oh, we were such a mess, But wasn't it the best?"

Cosmopolitan