Në një treg kaotik punësimi, me mundësi të kufizuara për të gjetur punën e ëndrrave ose atë profil për të cilin ke investuar gjatë studimeve për vite me radhë, ka një zgjidhje për të gjithë ju. Për ata të rinj që kërkojnë një stabilitet financiar dhe profesional dhe që duan ta prekin nga afër suksesin, Dermolife Akademi është një emër garancie. Prej ditës së parë të krijimit e deri më sot, gjithçka ka rezultuar bindshëm një histori suksesi. E gjithë kjo sipërmarrje lindi si ide dhe dëshirë personale e administratores së kësaj akademie, Lida Hoxhës, e cila duke njohur dhe studiuar më së miri tregun e punës, vendosi të investojë në një akademi estetike që ofron punësim të sigurt për të rinjtë që e duan këtë fushë. Një profesion që nis nga vetja, me dëshirën për të bukurën dhe kujdesin për veten, e që më pas i atribuohet një investimi në studime në Dermolife Akademi, me një staf të kualifikuar pedagogësh italian dhe shqiptarë, ju hidhni kështu bazat e një përvoje fantastike dhe një të ardhmeje profesionale të sigurt.

Synimi kryesor i kësaj shkolle dy vjeçare është t’u hapë sa më shumë dyert studentëve, nxënësve, por edhe të gjithë atyre që ende nuk kanë marrë një arsim apo profesion i cili t’i shërbejë tregut aktual të punës. Me një staf të kualifikuar pedagogësh italianë dhe shqiptarë, me programe të hartuara sipas universitetit “La Sapienza” të Romës, pajisjet dhe praktikat e kryera vetëm brenda ambjenteve të Dermolife me aparatura të fjalës së fundit, me një numër të madh trajnimesh nga profesionistë italian të fushës së estetikës, mbi 140 studentë të diplomuar në fusha të ndryshme të estetikës, tashmë e kanë orientuar si duhet të ardhmen e tyre profesionale. Më e rëndësishmja, janë mundësitë reale të punësimit, në Shqipëri por edhe jashtë për çdo student të ekselencës, Dermolife Akademi ka ndërmjetësuar dhe vazhdon të jetë një urë lidhëse ndërmjet studentëve dhe  punësimit të tyre.

Akademia e Dermolife operon përmes një programi dy vjeçar studimi, që përfshin module si : dermatolgji, fiziologji, anatomi, psikologji, higjienë kozmetike, estetikë etj.  Ofrohen gjithashtu cikle tre mujore dhe gjashtë mujore studimi intensive.

Ndaj, zgjidhja është kaq pranë jush! Me të gjitha mjetet dhe mundësitë, për një të ardhme të ndritur në fushën e estetikës dhe asaj të avancuar. Nxitoni sa më parë për të bërë regjistrimet!

Mos e humbisni mundësinë!

Të gjithë studentët e interesuar të kontaktojnë në adresat:

Official Website: www.dermolife-academy.al

Email: [email protected]

Tel: 0692099780.

Instagram:  dermolife_academy

Facebook: Dermolife Academy