Për arsye nga më të ndryshmet, njerëzit vendosin t’i shesin çantat e tyre luksoze: Nuk ju pëlqen më modeli, duan të financojnë blerjen e një çante të re, ose thjesht dhe vetëm sepse kanë nevojë për para. Nuk ka rëndësi arsyeja që mund të keni: nëse dëshironi të shisni çantën tuaj dhe të merrni menjëherë paratë cash: ka vetëm një vend në Tiranë që jua mundëson këtë gjë. Mbajeni mend mirë këtë emër: Brandville

Prej 6 muajsh, ky dyqan i brandeve të njohura ka arritur të operojë bindshëm në treg duke u kthyer shumë shpejt në vendin ideal ku mund të shisni, por edhe të blini çanta luksoze. Mirëpo, cilat janë avantazhet e Brandville dhe pse duhet t’i shisni artikujt tuaj tek ky biznes i ri?

Avantazhi kryesor që Brandville ka, krahasuar me konkurrentët, është se ata bëjnë blerje me para në dorë në moment. Po, po nuk keni nevojë të prisni 1 apo 2 muaj për të marrë paratë tuaja. Brandville paguan menjëherë aq sa të tjerët paguajnë pas shitjes së çantës. 

Një tjetër avantazh i Brandville është që ata ju mundësojnë po ashtu shitjen direkt të markave me një nivel shumë të lartë si Hermes, Chanel apo edhe firma të tjera të të njëjtit nivel, diçka që në vëzhgimin tonë momentalisht nuk arrihet nga operuesit e tjerë në treg. 

Nëse keni dyshime për autenticitetin e çantave, Brandville punon në mënyrë profesionale. Çdo artikull që blihet kalon nga ekspertët e trajnuar të autenticitetit, si edhe të një kompanie të huaj, lollipuff.com. Brandville përgatit për klientët cerfitikata origjinaliteti për çdo produkt. Kjo certifikatë njihet nga çdokush dhe mund të verifikohet fare lehtë duke telefonuar kompaninë. 

Si funksionon shitja e produkteve në Brandville? Është mjaft e lehtë:

Nëse ju jeni të interesuar për të shitur çantën tuaj në Brandville, duhet thjesht të dërgoni foto të produktit tuaj në numrin e Whatsapp +355 69 853 5440, ose në faqen në Instagram: brandville.al

Skuadra e Brandville, jep një vlerësim paraprak për blerjen cash të çantës bazuar në fotot që ka dërguar klienti. Nëse klienti bie dakord me ofertën, atëherë ai/ajo duhet të sjellë çantën në dyqan, aty ku shikohet gjendja dhe autenticiteti (procesi zgjat deri në 24 orë). Nëse gjithçka konfirmohet, atëherë klienti mund të tërheqë pagesën në çdo moment. 

Në Brandville, ju jo vetëm mund të shisni produktet tuaja, por edhe të blini çanta luksoze. Të gjithë mund të kenë dëshirë të blejnë një çantë Louis Vuitton, Gucci, Chanel, Hermes, por çmimet e tyre janë paksa të shtrenjta. Në Brandville, ju mund të blini çantën që aq shumë e dëshironi me 60-70% ulje nga çmimi retail. Është e mrekullueshme apo jo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandville Albania (@brandville.al) on

Brandville mund ta gjeni fare lehtë në kryeqytet, tek pallatet Agimi, pranë kafe “Roma”, ose mund të telefononi në numrin: +355 69 853 5440. 

Një tjetër mënyrë komunikimi është përmes Instagram: brandville.al.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandville Albania (@brandville.al) on

Çfarë prisni? Pse të mos e ktheni në CASH çantën tuaj luksose që po ju zë vend në gardërobë?