Shkolla është një nga faktorët më të rëndësishëm në formimin e personalitetit. Aty femijet kalojnë pjesën më të madhe të ditës, pikërisht aty i ofrohen modelet e sjelljes, vlerat kulturore dhe njohuritë e nevojshme për jetën dhe punën e ardhshme të tyre.

TOP EDUCATION TOUR ju vjen në ndihmë duke sjellur në qytetin tuaj disa nga institucionet më të mira arsimore angleze dhe europiane. Ju do të keni mundësinë të takoheni nga afër me përfaqësuesit e këtyre shkollave dhe të informoheni për cdo pyetje që keni.

Këto evente organizohen nga Integral Educational Programs me një eksperience 27 vjecare në fushën e konsulencës për edukimin jashtë vendit. E pranishme prej 8 vitesh edhe në Shqiperi Integral vjen me afër studentëve dhe nxënësve shqiptar me një staf profesionist dhe të kualifikuar në fushën e arsimimit.

Pranë Integral do të gjeni një pafundesi opsionesh dhe asistence në aplikimet për kampe verore, shkolla të mesme, kolegje, universitete dhe studime pas-universitare në vende të ndryshme të Europes, Britanine e Madhe, USA, Canada etj.

Top Educational Tour do të marrin pjesë institucionet si: Coventry University, EU Business School, Academic Summer, Bucskmore Education, D’Overbroeck’s Oxford, Oxford Sixth Form College, Chelsea Independent College, Oxford International College dhe Kensington Park School.

Përfitoni nga mundësia për të studiuar në shkollat më prestigjoze, me një mësimdhënie dedikuar studentit për të arritur rezultatet më të larta.

Duke nisur studimet në keto shkolla ju hidhni hapat e parë dhe të sigurt drejt një karriere të shkëlqyer.

Ju presim në eventin e qytetit tuaj ! Pjesëmarrja Falas !

Regjistrohuni këtu-link(https://integral.al/top_education_tour_2019 ) dhe ruani vendin tuaj në event!

 

8 Tetor-Berat / 9 Tetor-Vlorë / 10 Tetor-Durrës / 11 Tetor-Tiranë

                      “Hotel Tomori “  “ Hotel Partner “  “ Hotel Arvi ““ Hotel Rogner “

Web: www.integral.al
Tel:+355 422 52 065
Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 5 Tiranë
Facebook: Integral Programe Edukimi
Instagram: integral.albania