Disa nga fotot më të bukura të vitit që po lemë pas janë të seleksionuara sipas National Geographic. Sipas Lapsi. al janë rreth 100 imazhe të cilësuara si më të mirat dhe që janë përzgjedhur midis dy milionë fotografive të tjera të marra gjatë 2019-ës. Ne mendojmë se ato janë thjesht fantastike. Po, juve si ju duken?