A ka kuptim një festë 12-vjetori pa argëtim, ngjyra, lojëra dhe shumë argëtim? Sigurisht që jo! Ju sigurojmë që 12-vjetori i binjakëve Amber dhe Mark është festa më e çmendur që keni parë. Ideja e kësaj feste ishte që të gjithë të bënin sa më shumë qejf dhe të argëtoheshin, ashtu siç duhet të ndodhë në një ditëlindje.

“Let’s Glow Crazy” ishte shprehja që u përdor në photobooth-in e krijuar me shumë ngjyra dhe që i përshtatej në mënyrë perfekte temës së festës. Ngjyrat e ndezura të neonit ndriçonin në errësirë duke e bërë gjithçka të dukej magjike. Po ashtu, tullumbacet shumëngjyrëshe mbushën tavanin.

Ëmbëlsirat në ngjyrë neon kombinoheshin me pjesën tjetër të dekorit dhe me temën e festës. Dy tortat e binjakëve ishin të ngjashme me njëra-tjetrën, por të personalizuara.  

Tavolinat u prodhuan posaçërisht për këtë event, në mënyrë që të ndërthureshin me dekorin dhe temën e festës.

Në dysheme dhe ngado kishte ‘splash’ ngjyrash. Krijimi i hijeve shumëngjyrëshe ishte një risi që i bëri të gjithë fëmijët (edhe të rriturit) të fiksoheshin pas tyre.

Për të ftuarit u organizuan shumë lojëra në grup dhe kishte edhe disa dhurata të bukura të personalizuara.

Gjithçka ndriçonte në errësirë, por ai që ndriçonte më shumë se çdo gjë ishte gëzimi në sytë e të ftuarve.

Fotot: Class Photography

Mund të kontaktoni me Class Events duke klikuar këtu ose në numrin e telefonit:

+355 69 60 82 858

Për të shfletuar portofolin e eventeve klikoni në www.classbyav.com