Sunday Times ka publikuar listën e 11 muzikantëve nën 30 vjeç më të pasur të Britanisë së Madhe. Në vendin e parë është këngëtari Ed Sheeran me një pasuri prej 200 milionë paundësh.

Në listë ndodhen edhe ky këngëtaret e famshme shqiptare, Rita Ora dhe Dua Lipa. Të dyja janë pjesë e industrisë së muzikës prej disa vitesh tashmë dhe kanë fituar famë ndërkombëtare, prandaj nuk është çudi që edhe pse janë në moshë të re, kanë krijuar një pasuri kaq të madhe.

Rita ka një pasuri prej 4 milionë paundësh më shumë se Dua.

Rita Ora renditet në vendin e nëntë, me një pasuri prej 20 milionë paundësh.

Ndërsa Dua Lipa renditet e njëmbëdhjeta në listë, me një pasuri prej 16 milionë paundësh.

Renditja e plotë: