Një mashkull tërheqës nuk është e thënë të jetë i bukur dhe një mashkull që është tërheqës për dikë, mund të mos jetë për dikë tjetër. Prandaj nisur nga shumë sondazhe e artikuj të publikuar, kemi përpiluar një listë me disa prej meshkujve më tërheqës, bazuar edhe në opinionet e njerëzve online. Ne kemi përzgjedhur vetëm 20. Cili prej këtyre meshkujve është më tërheqës sipas jush? Votoni më poshtë, duke klikuar mbi imazh, për të nxjerrë Top 5 meshkujt më tërheqës sipas lexuesve të Class.