Nuk është detyrë e lehtë të disiplinoni fëmijët. Asnjë prind nuk mund të na japë një recetë ideale disipline, sepse kjo varet shumë edhe nga natyra e fëmijës.

Sidoqoftë, një gjë që të gjithë prindërit duan ta bëjnë që në moshë të hershme për fëmijët e tyre është të zbulojnë ‘talentin’ – X-in që fle te çdo fëmijë. Mos t’ju duket aspak çudi. Ajo që fëmijët do të bëhen në të ardhmen ose (edhe nëse nuk e zgjedhin profesion) pasioni që do t’i shoqërojë ata gjithmonë shfaqet në moshë shumë të hershme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu Kidz (@edu_kidz)

Nëse jeni edhe ju në grupin e prindërve të rinj, me siguri shtëpinë e keni rrëmujë nga lodrat dhe sendet e fëmijëve të lëna vend e pa vend – natyrisht ata nuk e njohin sistemin – por edhe nga vizatimet (me fjalë të moderuara, se më shumë janë shkarravina) nëpër copa letrash, në divane, objekte apo edhe në mure. Me shumë entuziazëm, nënat vrapojnë t’u tregojnë shoqeve të tyre se vajza apo djali ka filluar të tregojë prirjet që do ta shoqërojnë në jetë … Kështu duket bukur apo jo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu Kidz (@edu_kidz)

Por në këto kohë pandemie, kur prindërit punojnë herë nga puna e jo rrallëherë edhe nga shtëpia, në një kohë kur shkolla vazhdon të ndjekë skenaret e saj me kohë në shkollë dhe kohë online, çfarë mund të ishte një zgjidhje ideale për fëmijët tuaj?

Ndjekja e një programi jashtëshkollor, një aktiviteti, një kursi profesional që të zbulojë para kohe se çfarë do të bëjë nesër fëmija juaj.

Sigurisht, mes një morie qendrash që ekzistojnë në kryeqytet, cila mund të jetë e duhura për fëmijët dhe pse?

Edu Kidz është një prej strehave më të preferuara për fëmijët në Tiranë, e cila u mundëson atyre të gjejnë veten në këtë vend edhe pas programit arsimor.

Edu Kidz është një familje tjetër për fëmijët tuaj që ofron me dhjetëra ambiente argëtimi, sepse këtu gjithçka kuptohet përmes lojës dhe përmes saj, fëmijët zbulojnë çfarë u pëlqen më shumë të ndjekin në rrugën e tyre.

Edu Kidz ofron standarde bashkëkohore në ndërtim dhe pajisje. Çdo zonë në këtë tempull të fëmijëve flet me gjuhën e tyre. Dëshirat e fëmijëve janë detyrim për t’u plotësuar, por edhe një dritare që i bën prindërit të fokusohen tek e ardhmja dhe të nisin investimin në moshë të hershme.

Në qëndrën Edu Kidz, ka kushte ideale për edukim, mësim dhe argëtim për fëmijët edhe pas orarit të programit mësimor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu Kidz (@edu_kidz)

Stafi që u qëndron pranë fëmijëve është profesional, i kualikuar, duke i shtuar në këtë mënyrë më shumë vlerat këtij institucioni. Kështu, kurset e artit, si piano, pikturë, balet etj. mund të vijnë si një paketë me oferta për fëmijët tuaj.

Investimi në fëmijërinë e hershme (mosha 3-6 vjeç) është investimi më i mirë i edukimit me benefite të mëvonshme.

Lista e shërbimeve:

• Çerdhe

• Kopsht

• Parashkollor

• Asistencë mjeku pediatër

• Mësim i gjuhës angleze me video-projektor

• Kurse pikture dhe baleti

• Shërbim transporti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu Kidz (@edu_kidz)

BONUS: 10 regjistrimet e para në Edu Kidz përfitojnë 20 për qind skonto.

Nëse fëmija e ka të vështirë t’i ndjekë rregullat që i keni vendosur në shtëpi, mos i penalizoni. Kjo kohë e vështirë për të gjithë, nuk është më pak e tillë edhe për ta. Por i gjithë ky proces edukimi në Edu Kidz i jep frytet në një kohë shumë të shkurtër, aq sa ju nisni të kristalizoni në mendje të ardhmen e fëmijëve tuaj. Atë çfarë jep, do të marrësh në fund.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edu Kidz (@edu_kidz)