2021 ka qenë një vit i mbushur me ngjarje - të trishta, të lumtura dhe të bujshme.

Në epokën e Instagramit, vështirë ta mbash gjithçka për vete, veçanërisht kur bëhet fjalë për ato momente historike si martesa, shpallja e shtatzënisë apo edhe një pamje e re. Tani që 2021 është pothuajse në fund, të gjithë shohim prapa për të reflektuar për vitin që po lëmë pas. Njësoj ndodh edhe në Instagram, ku memorizohet gjithçka. Nga Billie Eilish dhe ndryshimi drastik në pamjen e saj, e deri te njoftimi i dytë i shtatzënisë së Kylie Jenner, më poshtë janë 10 postimet më të pëlqyera në Instagram për vitin 2021.

1. Njoftimi për ardhjen e fëmijëve të Cristiano Ronaldo-s dhe Georgina-s (32.2 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

2. Dasma e Ariana Grande-s (26.6 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

3. Njoftimi i shtatzënisë së Kylie Jenner (24.5 milionë pëlqime)

4. Billie Eilish me flokët e rinj (23 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

5. Lionel Messi nënshkruan me Paris Saint-Germain F.C. (22 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

6. Kopertina e Vogue e Billie Eilish (22 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

7. Lionel Messi me trofeun e Copa America (22 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

8. Lionel Messi njofton largimin nga Barcelona (21.2 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

9. Kjo vajzë e vogël surprizohet nga një sirenë në Blue Zoo (20.2 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mermaid Montana??‍?? (@ironshoremermaid)

10. Dedikimi i Tom Holland për ditëlindjen e Zendaya-s (19.6 milionë pëlqime)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)