Të gjithë duan një motiv më shumë për të shkuar në palestër apo për të bërë disa ushtrime. Por nëse rri ulur dhe sheh rrjetet sociale, shpesh rrezikon që këtij qëllimi më shumë t’i largohesh sesa t’i afrohesh. Në fakt, nuk ndodh kështu nëse ndjek njerëzit e duhur.

Amanda Lee @amandaeliselee është një nga trajneret e fitness-it që ndiqet nga pothuaj 12 milionë ndjekës që adhurojnë format e saj, por edhe marrin këshillat që ajo jep për t’i arritur ato. Pas një propozimi për të qenë pjesë e revistës Playboy, ajo u bë edhe më e famshme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee)

Por nuk është e vetmja. Më parë në këtë varkë ka hipur Jen Selter @jenselter që tani ka 13.5 milionë ndjekës dhe mund ta ndiqni edhe në Facebook. S’të kushton asgjë t’u bashkohesh apo jo? Do jetë shumë më motivuese sesa të ndjekësh njerëzit që postojnë çfarë hanë, kur ti sapo ke vendosur të tregohesh e kujdesshme me këtë pjesë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Selter (@jenselter)