Ka disa gjëra specifike te gratë pas të cilave çmenden burrat, por jo gjithmonë ia thonë, edhe pse duhet. Kur një burrë bie në dashuri me një grua, ka shumë gjëra të vogla, gati të padukshme, te ajo, te personaliteti i saj, që i mbushin me gëzim jo vetëm sytë, por dhe zemrën.

Ai e do mënyrën si qesh kur mendon për ty

Nëse një burrë është me fat, ai do ketë një grua në jetë që mund ta bëjë për të qeshur edhe kur nuk është fare në të njëjtin qytet me të. Thjesht mendimi për të, apo kur i dëgjon emrin do e ndriçojë si të ndizeshin papritur, në një cast, dritat e festave. A nuk është për t’u dashur kjo gjë?

Ai e do momentin kur të bën për të qeshur

E ke vënë re ndonjëherë sesi një djalë përpiqet ta kapë momentin kur po bën për të qeshur? Ndoshta jo dhe aq me sukses, por po përpiqet? Burrat kanë shumë qejf ta shohin gruan duke qeshur, duke kaluar mirë. Dhe më shumë nëse janë ata burimi i asaj të qeshure, edhe nëse po bëjnë budallain.

Ai do të jetë fizikisht pranë teje

Qofshi të përqafuar në divan, apo pranë duke pritur taksinë, burrit i pëlqen të jetë pranë gruas që do. Është një mënyrë e shkëlqyer për t’u ndjerë pranë dikujt, fizikisht dhe emocionalisht. Është shumë e vështirë që një burrë t’i rezistoj gruas që do, që i vendos kokën në gjoks. Mos pyesni pse, është shkencore.

Ai adhuron të luash me flokët e tij kur është duke drejtuar makinën

Do donin të jepnin një spjegim, por mund të thonë vetëm që është gjëja më e mrekullueshme.

Ai e do qeshjen tënde pasi të puth

E keni parasysh atë vërshim lumturie që të pushton kur puth personin e duhur? Atë përzierje endorfine dhe emocionesh që të trullos? Atë shkëndijë që ndizet kur puthesh me të? Ndonjëherë, nuk ka reagim tjetër për atë ndjesi përveç thjesht…një buzëqeshje.

Ai adhuron kur të kap duke e parë

Burrat, si gjithë të tjerët, kanë nevojë të ndjejnë që janë të dëshiruar. Shpesh ata janë ndjekësit në një histori dhe u duket sikur gjithmonë duhet ta meritojnë, për të pasur pak vëmendje. Kur janë me një vajzë që i pëlqen me të vërtetë, që u jep të njëjtin afeksion që ata japin, që mund të bjerë në dashuri me ta, nuk ka ndjenjë më të bukur në botë. 

Ai e do atë gjestin tënd të vogël qesharak që ti ndoshta as nuk e di që e bën

Ndoshta ti mbledh hundën kur qesh ose e godet atë në shpatull kur je me nerva. Ndoshta luan me flokët kur nervozohesh paksa. Çfarëdo që të jetë, ti e bën shumë natyrshëm, por ai e vë re. E vë re sepse është një nga shumë gjërat e vogla që të dallon ty nga gratë e tjera që ka njohur. Dhe e do atë veprim.

Ai do gjithë gjërat që ndjen natyrshëm me ty

Mund ta quajmë “ai adhuron që nuk i duhet të përpiqet” për të përcjellë idenë që gjërat duhet të vijnë natyralisht dhe pse duhet edhe pak mundim kur jeni dy.  Dy njerëz mund të jenë plotësisht të çliruar kur janë bashkë dhe marrëdhënia të jetë e natyrshme. Ata do jenë të kënaqur, por jo në mënyrë të mërzishme. Ata do jenë të kënaqur në çastet e reflektimit dhe do shihen në sy e do thonë me vete “kjo qenka...”

Ai do të vijë te ty për një këshillë

Kur ti vërtet i respekton njerëzit për atë që ata janë dhe për atë që mendojnë, ua vlerëson opinionet në atë shkallë që hedh poshtë mendimet e të tjerëve. Dëshiron këshillën e tyre. Do të dëgjosh çfarë mendojnë. Nëse një burrë në jetën tënde, jo vetëm të pyet, por e konsideron me të vërtetë këshillën, e vendos si faktor kur merr vendimet e tij, merre si një shenjë.

Ai do afrimin tënd fizik

Jo, nuk po themi thjesht seksual, dhe pse askush nuk do ankohej nëse vajza e niste seksin, por për gjërat e vogla, përqafimet e zakonshme, puthjet në faqe, dora mbi gjurin e tij kur i je ulur afër, ose krahu i hedhur kur jeni duke ecur.

Ai do kur të sheh në sy

Të shohësh dikë në sy mund të jetë pak e çuditshme. Nuk ke ku t’i çosh sytë, në cilin sy ta shohësh, apo ndoshta thjesht duhet të ngulësh sytë anës hundës. Por jo me ty. Çudia zhduket dhe zëvendësohet me emocion. Zëvendësohet me shpresë. Me dashuri, që vetëm rritet mes dy njerëzve që hapin dritaret e zemrës dhe lejojnë njërin të hyjë e të përqafojë tjetrin. Një qetësi e paqtë që të bën ta mbash sa më gjatë atë shikim, jo të kthesh kokën.

A keni shami aty?