Sapo keni takuar dikë. Në fillim mendoni nëse lidhja me të do të shkojë mirë. Kur filloni të familjarizoheni paksa me partnerin tuaj, mendoni edhe gjëra të tjera.

Siç të gjithë e dini, seksi është i rëndësishëm në një lidhje. Ju bën më të aftërt me gjysmën tuaj, por sigurisht keni kënaqësi të dyanshme. Mirëpo, si ta kuptoni që ai do të jetë i mirë në shtrat ende pa e provuar? Ka disa shenja që e zbulojnë këtë gjë:

- Është tepër bujar dhe i zhytur në mendime

- Ju dëgjon me vëmendje

- Puthjet e tij janë të mrekullueshme

- Ai tregon besim në vetvete, pa qenë arrogant

- Kërcen shumë bukur

- Ai di ku t’i vendosi duart teksa putheni